16-06-07

festivalitis

Het belooft weer een hete, lange festivalzomer te worden. Toch afgaande op het programma (voorlopig) dat ik mezelf heb opgelegd, en dat u als trouwe volgeling (als ware u een apostel en ik Jezus Christus) ongetwijfeld ook zult afleggen. Check het hier. Absoluut niet te missen zijn: Madness, The Notwist, Pearl Jam, Smashing Pumpkins, Damien Rice, Buffalo Tom en Bright Eyes.

 

Naar aanleiding van die festivalzomer heb ik voor mijn cursus journalistiek een FICTIEF interview afgenomen van Tom Van Laere, also known as Admiral Freebee. Commentaar van Terry Verbiest: 'Goed interview. Zeker van dat het verzonnen is?' Kortom, lees dit hoogtepunt van mijn fantasie hier.

 

Commentaren

Hi daar !
Sjiek interview, echt !
Ik wed dat ik u op 1 of ander festival ga tegenkomen, ik weet alleen nog niet hetwelk. Al weet jij wel welk festival ik zéker ga frequenteren he ! :))
Ik laat iets weten. Salu !

Gepost door: e | 17-06-07

Jibberish misschien, misschien ook niet. Beste J.,

Aangezien ik nog maar een paar dagen geleden hier terecht gekomen ben, en dat uit pure nieuwsgierigheid, kreeg ik niet de kans je (toch wel zéér aangename) blogvertelsels op te volgen en daar gepaste kritiek, lof of commentaart op te geven. Maar hier en daar las ik toch al enkele van je heerlijke schrijfsels. En ja, ik zei al dat je me de ogen wijd deed opentrekken als één van de weinige, maar nog meer was ik verbaasd te lezen dat jij, ja jij daar, gitaar speelt (of toch een poging waagt tot). Omdat je voor mij al een paar liederen gezongen hebt (laten we daar niet op terug komen), ben ik ontzettend benieuwd naar je gitaarkunsten. Dus vroeg ik me af.. Wanneer krijg ik die eens te horen? Dan zorg ik wel voor dat smeltgedoe ;).

Je interview. Je kan er trots op zijn. Het is echt goed. Niet dat ik een expert ben, maar als iets me op welke manier ook weet te beroeren, dan heeft het net 'dat' (iets dat ik niet kan omschrijven), al is het dan maar een interview. Dus, knap werk!

Je doet me trouwens twijfelen om weer te beginnen schrijven. Veel te lang geleden dat ik nog een letter neerpende, en ik krijg die kriebel weer. En om één of andere waarschijnlijk waanzinnige reden ben jij de oorzaak. Nuja, laten we dat nog maar even sudderen. Mijn vingers zullen ooit wel weer woorden laten vloeien, zoals de jouwe dat zo goed kunnen, of het nu vroeg of laat is.

Een goeie nachtrust.
En sorry voor mijn relaas hier zo.
Maar soms overvalt me een gevoel dat ik schrijven en reageren moet, en dan doe ik dat. Hoe absurd en stom het ook moge overkomen.
Ok, ik ga stoppen met de wartaal, mijn gekke zelf komt boven.
Straks wissel je nooit meer een woord met me en dan kan ik niet meer smelten (wat een zonde zou zijn).

warme groet,
The Redhead

Gepost door: Pixie | 17-06-07

Excuses dat ik al eeuwenlang niets meer van me heb laten horen, zo lijkt het, maar morgenavond of woensdag zal ik je verrassen met een bijzonder interessante mail of iets dergelijks. Of misschien wordt het helemaal niet interessant. Misschien zal het zelfs heel saai zijn. Dat moet ook eens kunnen. We zien wel!
De complimenten over je interview liegen er niet om, ik geef toe, ook ik heb er van genoten. Respect!

Tot gauw,
X.

Gepost door: X. | 18-06-07

De commentaren zijn gesloten.