26-06-07

tien maal tien maal tien maal tien maal tien

100000 We komen dichter, en dichter, en dichter... en we naderen ! De magische, mythische grens van 100.000 blog-bezoekers is in het vizier. Dat skynet een handje geholpen heeft door foute tellers, en dat er vele trouwe fans (ja gij daar, schone donkerharige smalle lange) meermaals per dag op bezoek komen, zal natuurlijk ook wel meegespeeld hebben, maar toch!

Zoals de traditie het wil (nuja), zal ik ter gelegenheid van dit gigantische getal 'iets' schenken aan de 100.000e bezoeker. Hierbij doen zich wel een aantal problemen voor. Ten eerste weet ik niet WAT. Aangezien niemand geïnteresseerd was in de prijzen voor de 50.000e bezoeker, moet ik dus nog iets nieuws bedenken?

Ten tweede, allicht wordt de grens overschreden ergens tussen donderdag en zondag en zit ik die dagen ergens omringd door mooie jonge vrouwen en minder mooie en minder jonge mannen (ja gij kris, en joren) op de wei genaamd Werchter te genieten van allerlei groepjes, en zal ik dus niet kunnen controleren wie uiteindelijk gewonnen heeft.

Dus ik laat het hier bij een vrije oproep: indien u wint, en u weet wat u wil: laat het mij vooral ook weten :-)

16:24 Gepost door J in spinnenrag | Permalink | Commentaren (1) | Tags: 100 000, prijzen |  Facebook |

Commentaren

Verdorie, de grens is al ruimschoots overschreden en ik kan het niet geweest zijn. Ik ben namelijk niet meer online geweest sinds woensdag. Helaas!
Ik zal het maar als een troostprijs zien te kunnen hebben bijgedragen aan uw de hoogste in schietende teller!

X.

Gepost door: X. | 02-07-07

De commentaren zijn gesloten.